Saturday , 23 September 2023

Jebak

Jebak Wak Wak

Jebak Wak Wak Untuk Dijual

Jebak Wak Wak Untuk DiJual Murah Senarai Harga Jebak Wak Wak “Limited Edition” Pak Da: 1. Jebak Denak Hidup (JDH) = RM300 ( + RM20 Untuk Kos Penghantaran Ke Seluruh Semenanjung Malaysia) Nota: Anda perlu ada denak @ pemikat burung wak wak untuk diletakkan di dalam Jebak Wak Wak ini. Pintu masuk denak ialah di bahagian belakang jebak. 2. Jebak Moden @ Jebak ... Read More »

Video Bunyi Denak Wak Wak Betina

Bunyi Wak Wak MP3

Video Bunyi Denak Wak Wak Betina Untuk MP3 Speaker Video di atas adalah bunyi wak wak betina yang dirakam khas untuk Jebak Wak Wak Moden hasil buatan Pak Da. Tip penjagaan jebak untuk tahan lama dan tidak rosak, ia perlulah digantung supaya jaringnya tidak dirosakkan oleh binatang seperti tikus. Maklumat lengkap tentang jenis jebak dan senarai harga jebak sila ke ... Read More »

Video Jebak Wak Wak Besar

Video Jebak Wak Wak Denak Besar Video di atas menunjukkan ciri ciri kualiti jebak wak wak hasil buatan Pak Da. Tip penjagaan jebak untuk tahan lama dan tidak rosak, ia perlulah digantung supaya jaringnya tidak dirosakkan oleh binatang seperti tikus. Maklumat lengkap tentang jenis jebak dan senarai harga jebak sila ke link berikut: Senarai Jenis Dan Harga Jebak Wak Wak Read More »

Video Jebak Wak Wak Moden

Video Jebak Wak Wak Moden

Video Jebak Wak Wak Moden Video di atas menunjukkan ciri ciri kualiti jebak wak wak hasil buatan Pak Da. Tip penjagaan jebak untuk tahan lama dan tidak rosak, ia perlulah digantung supaya jaringnya tidak dirosakkan oleh binatang seperti tikus. Maklumat lengkap tentang jenis jebak dan senarai harga jebak sila ke link berikut: Senarai Jenis Dan Harga Jebak Wak Wak Read More »

Video Cara Pasang Jebak Wak Wak

Video Cara Pasang Jebak Wak Wak Oleh Pakda Video di atas adalah rakaman bagaimana cara pakda memasang jebak wak wak yag dihasilkan beliau. Tip penjagaan jebak untuk tahan lama dan tidak rosak, ia perlulah digantung supaya jaringnya tidak dirosakkan oleh binatang seperti tikus. Semoga maklumat ini bermanfaat kepada anda. Maklumat lengkap tentang jenis jebak dan senarai harga jebak sila ke ... Read More »